Home Welkom
Welkom op onze website!
Welkom op de vernieuwde website van de Limburgse Vleugels Modelbouw Afdeling, een onderdeel van de Limburgse Vleugels EBZW te Genk/Zwartberg.


Joomla! Logo Onze modelbouw club biedt voor iedere model piloot de mogelijkheid om zijn/haar hobby uit te oefenen op een geasfalteerde piste en 2 aangelegde lijnvlucht piste's. Benzine en nitro vliegtuigjes, electro modellen, lijnbesturing, modelzwevers, heli vliegen, het is bij ons allemaal mogelijk. Ook kunnen beginnende modelpiloten bij ons terecht, onze club is namelijk voorzien van een aantal goede instructoren & examinatoren.

Op onze website kan u alle nodige informatie terugvinden over onze club, en meer...

 

Vergeet zeker ook geen bezoekje te brengen aan het interactief gedeelte van onze website. Zo is er ons Forum, waar u terecht kunt met al uw vragen of om een babbeltje te slaan, of waar u foto's kan bekijken van onze evenementen en de modellen van leden.

Deze website is gebouwd met Web 2.0 Compatibiliteit. Dit wil zeggen deze website volledig interactief en "levend" zal zijn. Dankzij deze technology kan de website nieuwe functies bij krijgen, met bijhorende functionaliteit. Een goed voorbeeld is onze interactieve evenementen kalender (rechts).

Hou deze website dus zeker in de gaten...

 
Banner
Website sponsored by LUMARES - Your Creative Partner
| Copyright © 2005 - 2017 Limburgse Vleugels |
Leden : 59
Artikelen : 39
Weblinks : 1
Artikelen bekeken hits : 228726