Home Nieuwsbrief - Juni 2008
Nieuwsbrief - Juni 2008 PDF Afdrukken E-mail
Dit is de nieuwsbrief voor juni 2008, laten we hopen op een warme thermiekvolle zomer:


- Eurocup Lijnbesturing - 21/22 juni 2008
- Sleeptreffen - 12 juli 2008
- Clubdag 2008 - 24 augustus 2008
- Website


Eurocup Lijnbesturing
----------------------------

Op 21 en 22 Juni gaat de Eurocup weer van start. Buiten F2B en Stunt voor beginners & gevorderden is er dit jaar opnieuw Carrier Deck bij. Nieuw dit jaar is ook een wedstrijd voor Classic modellen (Dit zijn modellen ontworpen vanaf 1953 tot 1969). Dus iedereen die nog een oude Nobler of ander model op zolder heeft staan, stof afpoetsen en kom meevliegen in Genk. Genoeg activiteiten dit jaar !!! hopelijk hebben we dit geluk met het weer en wordt het een SUPER gezellige wedstrijd !

Verdere info over alle klassen vindt je op ons forum of kunnen jullie krijgen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

*Op deze dagen kan er niet gevlogen worden op de RC pistes, eventueel kan er na het evenement gevlogen worden, maar dit zal tot een minimum herleid worden omwille van de trainingen voor wedstrijden, wij hopen op jullie begrip.


Sleeptreffen
----------------

Het sleeptreffen zal doorgaan op 12 juli, er zullen een aantal sleepers aanwezig zijn tot 60cc. Iedereen met een zwever, klein of groot, is op deze dag dus van harte welkom om een er leuk zweef dagje van te maken.  Er zullen ook demonstraties gegeven worden door ons eigen FOX Team!


Clubdag 2008
-----------------

Onze jaarlijkse clubdag gaat dit jaar door op 24 augustus. Op deze dag kan je je verwachten aan een gezellig samen zijn met de leden, enkele shows, zelf uw kunsten tonen (deze dag zal er zenderbewaking zijn).

Daarop volgend onze club BBQ v.a. 18u in de kantine van de Limburgse Vleugels. En met wat geluk kunnen we tegen de avond ook op de grote piste vliegen!!

Kostprijs BBQ = 15 euro p.p.
Inschrijven voor de BBQ kan tot 1 augustus

LET OP: Door de verhoging van de VML kosten en het behouden van het bedrag van ons Lidgeld zullen leden vanaf nu ook 15 euro moeten betalen voor de BBQ.


Website
----------

Onze website zal een grote onderhoudsbeurt krijgen de komende weken, mogelijk zal onze website bij momenten niet bereikbaar zijn.
Het forum kan men ook rechstreeks bereiken via: http://forum.lvmodelafdeling.be
Ons Foto Album is ook bereikbaar via: http://album.lvmodelafdeling.be

 
Banner
Website sponsored by LUMARES - Your Creative Partner
| Copyright © 2005 - 2017 Limburgse Vleugels |
Leden : 59
Artikelen : 39
Weblinks : 1
Artikelen bekeken hits : 230395