Home Clubdag 2008
Clubdag 2008 PDF Afdrukken E-mail

Geachte modelvlieger,

Binnenkort, op 24 augustus 2008 zal er op onze terreinen in Zwartberg een clubdag doorgaan, welke begint om 10 uur met aansluitend ’s avonds een barbecue.

Om organisatorische redenen gaat de barbecue niet door op onze piste, maar aan het clubhuis. De barbecue kost 15 €/persoon ( ook leden betalen !! )

U dient zich wel vooraf in te schrijven, met eventuele familieleden of kennissen, bij JOSI in het clubhuis, met onderstaande inschrijfstrook en daar ter plaatse te betalen !!!

Gelieve hiermee niet te lang te wachten, zodat we weten hoeveel deelnemers voor de barbecue er zijn. . Einddatum inschrijving : 10 augustus 2008 !!!!

De barbecue is voorzien omstreeks 18 uur aan het clubhuis ! Zoals eerder gezegd kan er vanaf 10 uur gevlogen worden tot de barbecue begint. Misschien is er na de barbecue nog de gelegenheid om op de grote piste te vliegen ! Wie weet ???

Hopelijk stemmen de weergoden ons gunstig en zullen we een prachtige vliegdag hebben.

Sportieve groetjes,

Het bestuur

………………………………………………………………………………………………………………………………….

Inschrijfstrook barbecue

Ik …………………………………………………… lid van de Limburgse Vleugels Modelafdeling wens mijzelf en …… personen in te schrijven voor de barbecue welke doorgaat op24 augustus 2008 in het clubhuis

Totaal betalende personen = ….. x 15 € = ………€ ( Uitprinten a.u.b.!!!!! )

De inschrijving dient bij Josi in het clubhuis te gebeuren!!!!

 
Banner
Website sponsored by LUMARES - Your Creative Partner
| Copyright © 2005 - 2017 Limburgse Vleugels |
Leden : 59
Artikelen : 39
Weblinks : 1
Artikelen bekeken hits : 228728