Home Nieuwsbrief - september 2008
Nieuwsbrief - september 2008 PDF Afdrukken E-mail

Onze nieuwsbrief van september 2008:

- Werkdag 27 september
- Fly-in 14 september
- 50 Jarig bestaan! 19 oktober
- Brevetten
- Dankwoord

Werkdag 27 september

--------------------------

Op zaterdag 27 september gaat er een werkdag door. Doel van deze dag (voormiddag) is om de opkomende boompjes weg te halen en de piste van onkruid te ontdoen. Er zijn reeds toestellen stuk gegaan door deze jonge boompjes, dus iedereen heeft er wat aan als ze weg zijn. De werkdag zal starten om 9u en aflopen om 12u, waarna er naar hartelust gevlogen kan worden op onze piste.Fly-in 14 september
-----------------------

Op 14 september gaat er een Ride or/and Fly In door. Er zullen demo's gevlogen worden door enkele piloten van de modelbouw afdeling. Voor meer informatie over deze dag: http://www.zweven.be/documenten/affiche.pdf

50 jarig bestaan 19 oktober

-----------------------------

De Algemene club bestaat 50 jaar, dit zal gevierd worden met een buurtfeest op 19 oktober. Iedereen heeft hiervan een mail ontvangen van de grote club, bekijk deze voor meer informatie.


Brevetten
------------

Ondertussen heeft 1/4 van onze leden hun brevet reeds behaald, graag willen we nogmaals vermelden dat iedereen zijn brevet dient te halen en dit voor de ervaren leden/piloten zeker geen onmogelijke opdracht is. Voor vragen of om uw brevet te behalen kan u één van de instructeurs aanspreken van onze club:

Misic Alex
Tielemans Dirk
Kennis Eric
Rednag Ritchie


Dankwoord

--------------

Hierbij willen we ook Kris en Werner danken voor hun bijdrage aan onze club en geboden hulp bij het inrichten van onze opbergruimte!

 
Banner
Website sponsored by LUMARES - Your Creative Partner
| Copyright © 2005 - 2017 Limburgse Vleugels |
Leden : 59
Artikelen : 39
Weblinks : 1
Artikelen bekeken hits : 228723