Home bestuur
bestuur LV-modelafdeling 2018

Voorzitter - webmaster - forumbeheerder : Karel - Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Hij onderhoudt website en forum, zorgt voor de algemene organisatie van de club (reglementen, afspraken, planning enz....). Hij vertegenwoordigt de modelafdeling in het bestuur van de Limburgse Vleugels.

 

Secretaris/schatbewaarder: Dirk - Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Hij zal in het algemeen over alles berichten wat nodig is om het functioneren van de club te bevorderen. Hij verzorgt de externe administratie zoals VML-inschrijvingen enz.... Hij staat in voor de boekhouding.

 

Pleinverantwoordelijke - Materiaalmeester: Lucas - Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. en Marc - Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Zij zijn het dagelijks aanspreekpunt op het vliegveld en staan in voor de goede gang van zaken op het vliegveld en houden het materiaal van de club in orde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bestuurslid - vertegenwoordiger sectie lijnbesturing: Sal - Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Hij vertegenwoordigt de lijnbesturingssectie en staat mee in voor de algemene organisatie van de club.

 

Algemeen contactadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

 

 

 
Banner
Website sponsored by LUMARES - Your Creative Partner
| Copyright © 2005 - 2017 Limburgse Vleugels |
Leden : 59
Artikelen : 39
Weblinks : 1
Artikelen bekeken hits : 218668